Pup info

Interesse in een pup?

Bij kopje Nieuws is te zien of we op termijn een nestje pups verwachten.

Ons doel is verantwoord te fokken (zie kopje Over ons), waarbij karakter, uiterlijk en gezondheid van de hond voorop staan.  Daarnaast besteden wij veel aandacht aan socialisatie en prikkel gewenning van de pups.

Als je overweegt een pup van ons in huis te nemen, willen we graag dat je de informatie over de aanschaf van een pup onder deze link goed doorneemt. We verwachten namelijk van toekomstige eigenaren dat ze een weloverwogen keuze maken voor een Labrador retriever. Het is een actief ras wat de nodige lichaamsbeweging en aandacht nodig heeft. Bedenk je dat een hond best even alleen kan zijn, maar geen hele dagen. We verwachten dat de toekomstige eigenaren de pup op een gezonde manier op laten groeien. En dat zij overtuigd zijn dat zij de hond voor de rest van zijn leven in zijn behoefte kunnen voorzien.

Wij werken met een interesselijst op volgorde van moment van aanmelding via ons contactformulier. Vermeld hierbij waar de eventuele voorkeur naar uitgaat (teef of reu, kleur). Bij de aanmelding zien we graag een UITGEBREIDE toelichting hoe de woon- en gezinssituatie is en wat je (jullie) de hond kunt bieden. Wij nemen dan op korte termijn contact op, zodat we nader kunnen kennismaken. Bij een wederzijdse klik wordt plaatsing op de interesselijst bevestigd.